Tips på vandringskläder och vandringsbyxor

Hej på er alla friluftsälskande människor!

Nu har ju verkligen bästa säsongen för friluftsliv i Sverige börjat tycker jag. Det finns ju de fantasterna som är ute och vandrar och campar året om, men jag föredrar ju helt klart att göra det under sommarhalvåret. Till er som söker vandringskläder och kanske ett par vandringsbyxor så vill jag passa på att komma med en rekommendation. Jag har nämligen testat kläder från ett märke som heter Arukimasu och känner mig väldigt nöjd med mina vandringsbyxor som jag köpt från dem.

För någon månad sen så kikade jag på nätet efter vandringskläder och beställde ett par vandringsbyxor från Arukimasu och de testade jag för första gången nu i helgen. De sitter bra, är sköna och verkar tåliga. Man skulle ju kunna vandra i leggings också om man inte ger sig upp i fällen eller man ger sig ut på en kortare dagstur när vädret är torrt och fint. Men om man ska gå en längre vandring och kanske stanna för att göra upp eld eller liknande, så är det bra att ha ett par tåliga byxor och som inte rivs upp eller går sönder om en gren repar mot dem. Dessutom är det ju skönt att ha ett par byxor som står emot lite vind om det är så att man ger sig upp på lite höjder till exempel.

?Jag är ingen expert men tänkte att jag ändå kan passa på att tipsa om detta märket eftersom flera av er som läser bloggen också är intresserade för vandring och friluftsliv. Om ni har några tips så får ni gärna också dela med er av dem, jag läser flera bloggar varje vecka för att få inspiration om både vandringsleder, passande kläder och andra finurliga tips som är bra att veta om. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...