Spontanansökan till städföretag i Haninge

Hej på dig som läser min blogg, vad glad jag är att du gör det!

Just nu läser jag en utbildning på distans och håller på att söka extrajobb som jag kan kombinera med studierna. Därför har jag bland annat skickat en spontanansökan till ett städföretag i Haninge. Jag tänkte att de kan ju säkert behöva extrapersonal och det kan vara skönt att ha ett jobb som är totalt annorlunda från studierna. Att jobba på ett städföretag innebär mer fysiskt arbete och jag behöver inte använda huvudet så väldigt mycket om ni förstår vad jag menar.

När jag pluggar så är det ju bara huvudet jag använder, jag sitter still en hel massa och skriver och blir supertrött i huvudet men kroppen får ingen aktivitet. Skulle jag då få ett jobb där jag får använda kroppen och samtidigt fokusera på något helt annat några timmar i veckan så tror jag att det också kommer gynna mina studier. Att ta en paus är så mycket mer värt än man tror. Ibland kan jag ta en promenad och lyssna på en ljudbok eller musik bara för att koppla bort tankarna på studierna och att röra på sig sätter igång cirkulationen så att hjärnan sen också fungerar bättre.

?Det skulle också kännas bra att ha ett extrajobb och få in lite lön utöver det studiemedel jag får, det är ju bra att ha men det blir ju sällan något över. Samtidigt vet jag att jag har svårt att sätta upp mig på ett schemalagt jobb i och med att vissa veckor är lite lugnare och andra veckor har vi jättemycket att plugga. Då är det bättre att de ringer när de behöver och så kan jag hoppa in om jag kan. Håll tummarna för att de gillar min ansökan! 

Du gillar kanske också...