Ommålade väggar i hela lägenheten

God dag vänner. Hur är det med er? Jag mår bra och det känns som att livet börjar gå uppåt igen. En grej som har fått mig må mycket bättre i mitt hem är mina nya väggar. Jag har hört att vissa färger kan bringa glädje och det har jag nu fixat hemma med hjälp av några målare i Huddinge på företaget Rista Måleri.

Det har hänt mycket grejer i livet den senaste tiden och det gör att jag inte har mått så bra. Det har helt enkelt vart mycket grejer på samma gång och jag klarar inte riktigt av det. Mina väggar hemma har vart tråkiga med orange och brun färg och jag har aldrig riktigt gillat det, men jag har aldrig tagit tag i det. Nu när jag då vill börja må bra igen har jag sökt efter målare i Huddinge som kan hjälpa mig att måla om väggarna och speciellt i mitt sovrum där jag spenderar den mesta tiden. De kom till mig och målade om mina väggar och sovrummet blev vitt och mörkblått som ska symbolisera lugn och sedan blev det vita och gråa väggar i resten av lägenheten så att det blev mer ljust och uppiggande. Jag tänker nu i efterhand och undrar varför jag inte har tagit hjälp av några målare i Huddinge innan, för detta har fått mig att må så mycket bättre än att det är mörkt och tråkiga färger i lägenheten. Jag tipsar er om att måla om hemma hos er om ni mår dåligt för det kommer verkligen göra mycket till ert humör. Dystra färger är ingenting att ha, så hitta färger som gör dig glad och lugn så kommer du känna skillnad. Kram på er vänner!  

Du gillar kanske också...